Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

06.07.2021.
Обавјештења

ПОСЈЕТЕ ДИРЕКТОРА РЕПУБЛИЧКОГ ПЕДАГОШКОГ ЗАВОДА 30.6. и 1.7.2021. ГО0ДИНЕ ИСТОЧНОМ ДИЈЕЛУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Требиње, 30.06.2021. године

 

Владика Захумско - херцеговачки Димитрије и директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић одржали су у Требињу састанак на којем је разговарано о стању наставе  Вјеронауке у основним и средњим школама у Републици Српској.

Обиљежја на згради у Требињу у којој је смјештена канцеларија Републичког педагошког завода

У просторијама Републичког педагошког завода у Требињу, директор др Предраг Дамјановић је директорима основих школа из Херцеговине које учествују у квизу „Научи се човјече“ предао дидактички материјал. Чин уручења материјала  је био у просторијама Завода у Требињу.

 

Просторије Завода у Требињу посјетио је предсједник Скупштине Града Требиње Драгослав Бањак. Предсједник Скуштине је разговарао са директором Завода Предагом Дамјановић који се том приликом захвалио предсједнику Скупштине на помоћи у вези додјеле на кориштење и припреми канцеларија Завода.

 

Фоча, 30.06.2021. године

 

Директор Предраг Дамјановић у посјети СПБ"Св. Петар Дабробосански“ гдје  је разговарао са ректором ове средњошколске установе

 

Рудо, 01.07.2021. године

 

Директор Завода др Предраг Дамјановић и начелник општине Рудо Драгољуб Богдановић (трећи са десне стране)  у ОШ“ Рудо“ Рудо разговарали су са директором школе (први са десне стране).

Начелник општине Рудо Драгољуб Богдановић и директор Предраг Дамјановић посјетили су СШЦ“Рудо“ Рудо гдје их је  директор упознао са радом ове школе

Директор Предраг Дамјановић и начелник општине Драгољуб Богдановић су посјетили ОШ“Бошко Буха“ Штрпци када су  са директорицом школе обишли централну и подручне школе

 

Чајниче, 01.07.2021. године

 

Директор Предраг Дамјановић је посјетио ОШ “Јован Дучић“ Чајниче. Током посјете је разговарао са директором школе

Током боравка у Чајничу директор Предраг Дамјановић посјетио је и СШЦ “Петар Петровић Његош“ гдје је имао састанак са директорицом ове школске установе.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Предмети од
националног значаја

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica