+387 (0)51 430 110 Милоша Обилића 39,
78000 Бања Лука, Република Српска

Школски календар

Школски календар

Детаљније

Списак уџбеника

Списак уџбеника

Детаљније

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Пројекти, међународни пројекти и сарадња

Детаљније

Опште новости

РТРС и РПЗ припремају квиз

Датум: 22.05.2019. године

У Бањалуци су извучени такмичарски парови у едукативном квизу "Научи се, човјече", који наша кућа припрема у сарадњи са Е.Т.М. продукцијом и Републичким педагошким заводом, уз подршку Владе Српске.

Директор Републичког педагошког завода др Предраг Дамјановић (Фото: РТРС/screenshot)

32 школе, са по два тима од шестог до деветог разреда, показаће своје знање из српског језика, географије, историје и опште културе. Савјетници Републичког педагошког завода припремили су више од 2.000 питања из наставног плана и програма ових разреда.

"Задовољан сам чињеницом да РТРС, кроз ову емисију, а у сарадњи са Републичким педагошким заводом и уз подршку Владе Српске, враћа васпитну функцију у наше школе" наглашава Предраг Дамјановић, директор Републичког педагошког завода.

Квиз "Научи се, човјече" један је од највећих продукцијских пројеката наше куће од постанка.

"Укључујемо све наше продукцијске капацитете, и људске и техничке ресурсе. Снимање је у нашем великом студију који ће бити опремљен и припремљен за ту прилику" наводи Александар Шева, главни продуцент РТРС-а.

Милица Димитрић из Е.Т.М. продукције истиче да је овај квиз наставак успјешне сарадње Радио-телевизије Републике Српске и ове продукције.

"Кроз овај пројекат, Е.Т.М. продукцијска кућа прави, такође, један искорак у свом пословању" каже Димитрићева.

Квиз "Научи се, човјече" на нашим екранима гледаћемо већ у септембру, од јесење програмске шеме, уз популарне водитеље Бојана Ивковића Бокија и Ненада Окановића Окија.Архива обавјештења

Е-Настава

Детаљније

Култура памћења

Детаљније

Корисни линкови

Корисни линкови

Детаљније