Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

30.08.2019.
Обавјештења

Делегација града Бања Луке на Међународном форуму образовања у Москви

Делегација града Бања Лука коју чине замјеник градоначелника Срђан Амиџић, директор Педагошког завода Републике Српске др Предраг Дамјановић и начелник за друштвене дјелатности Драган Бањац од 28.08. до 02.09.2019.године учествују на Московском свјетском форуму о образовању.

Од 01.09.до 06.09.2019. године у Москви ће се одржати Међународна олимпијада метропола из математике, физике, хемије и информатике. Екипу Бања Луке ће чинити ученици Гимназије Бања Лука.

У пратњи ученика ће бити три професора. Ово је четврта олимпијада метропола а треће учешће Бања Луке. Делегација Бања Луке је имала разговоре са представницима града Москва и осталим учесницима овог догађаја.

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica