Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

12.02.2014.
Обавјештења

Семинар за наставнике и професоре музичких школа

12. фебруар 2014. године
 
Предмет: Семинар за наставнике и професоре музичких школа
 
Поштовани,
 
У оквиру сарадње коју Републички педагошки завод остварује са другим образовним институцијама у Републици Српској, обавјештавамо Вас да Слобомир П Универзитет из Бијељине организује бесплатне семинаре за наставнике и професоре музичких школа. У прилогу Вам достављамо позив за учешће, пријавни лист и списак тема семинара.
 
С поштовањем,
 
Директор
Др Предраг Дамјановић
 
Бр. 730 - Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_poziv_za_ucesce.pdf(Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_poziv_za_ucesce.pdf)
Бр. 731 - Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_spisak_tema.pdf(Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_spisak_tema.pdf)
Бр. 732 - Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_Slobomir_P_Univerzitet.jpg(Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_Slobomir_P_Univerzitet.jpg)
Бр. 733 - Prijavni_list_-_Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_Slobomir_P_Univerzitet.doc(Prijavni_list_-_Seminari_za_nastavnike_muzickih_skola_-_Slobomir_P_Univerzitet.doc)

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica