Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

24.08.2020.
Обавјештења

АКТУЕЛНО: Полазак у школу -епидемиолошка ситуација

Просвјетни радници се ужурбано спремају за почетак школске године, епидемиолози дају све од себе да прилагоде мјере заштите за најмлађе у школским условима.

 Ипак заједнички став је да је ово никад чуднији почетак школске године. Истовремено се у школску годину улази и са пуно ентузијазма, али исто тако и страха.

 

У емисији Актуелно говоримо и о томе колико свако до нас у заједници мора поштовати мјере заштите да би дјеца безбједније кренула у школу.

Гости емисије су Ален Шеранић министар здравља и социјалне заштите Српске, Наталија Тривић министарка просвјете и културе, Предраг Дамјановић директор Републичко-педагошког завода, Данијела Мрда предсједница Актива директора основних школа Источно Сарајево и Душко Ђурић предсједник Актива директора средњих школа Бијељина.

Извор: РТРС

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Предмети од
националног значаја

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Сајт Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica