Републички педагошки завод Републике Српске

Милоша Обилића 39

78000 Бања Лука

Република Српска

Архива обавјештењa

27.01.2023.
Обавјештења

Провођење приоритетних послова у образовању у 2023. години

Дана, 25.01.2023. године у Републичком педагошком заводу одржан је састанак представника Републичког педагошког завода са представницима Министарства просвјете и културе.

Из Министарва просвјете и културе (МПиК) састанку су присуствовали: Наташа Цвијановић, помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање, Јасмина Болобан, помоћник министра за средње образовање и васпитање, Енеа Хотић начелник Одјељења за основно васпитање и образовање, Тијана Рађевић - Дрљача, начелник Одјељења за средње стручно образовање и васпитање, Радмила Коцић - Ћућић начелник Одјељења  за средње опште образовање и васпитање.

 

Из Републичког педагошког завода састанку су присуствовали: Предраг Дамјановић, директор, Слађана Танасић, помоћник директора, Славко Драгосављевић, начелник Одјељења за предшколско и основно васпитање и образовање, Милија Марјановић, начелник Одјељења за средње образовање и васпитање и Зоран Богдановић, начелник Одјељења за вредновање квалитата рада школа. 

 

Циљ састанка да се оперативно договори реализација послова који су назначени као приоритетни послови у 2023. години а који су договорени на састанку са министром просвјете и културе Жаљком Стојичић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Школски
календар

Календар за основну школу
Календар за средњу школу

Детаљније ikonica

Списак
уџбеника

Уџбеници за основну школу
Уџбеници за средњу стручну школу
Уџбеници за гимназију

Детаљније ikonica

Добри примјери различитих приступа у настави

Детаљније ikonica

Пројекти
међународни пројекти
и сарадња

Пројекат Читалићи
Изучавање о Холокаусту

Детаљније ikonica

Предмети од
националног значаја

Детаљније ikonica

Е-Настава

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину путем телевизијског преноса за ученикеу од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској.

Детаљније ikonica

Култура
памћења

Култура памћења је покренут у оквиру подухвата образовања и стручног усавршавања наставног кадра у Републици Српској

Детаљније ikonica

Корисни
линкови

Детаљније ikonica

Корисни
материјали

Детаљније ikonica